Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2019)

Нова история от поредицата Милениум

По книгата Det som inte doedar oss (Това, което не ни убива, 2015 г.) на шведския журналист Давид Лагеркранц. Продължение на филма Мъжете, които мразеха жените (2011 г.) - нова история от поредицата Милениум.
Непокорната аутична хакерка Лисбет Саландер (Клеър Фой) и журналистът Микаел Бломквист (Сверир Гюднасон) са оплетени в мрежа от шпиони, киберпрестъпници и корумпирани правителствени чиновници. В опасните приключения на тандема са замесени американската Агенция за национална сигурност, руската мафия и шведски топизследовател, разработил алгоритъм за създаване на изкуствен интелект. Изплува и един призрак от миналото на Лисбет – нейната омразна сестра-близначка Камила (Силвия Хокс). Аутсайдерката Лисбет не се вписва никъде, но е най-оригиналният и интригуващ воин в защита на правосъдието през 21 век. Тя поема по една от най-опасните си и прекалено лични мисии досега. Когато учен я наема, за да открадне негова разработка от американците, Лисбет се оказва замесена в мрачна и изпълнена с насилие паяжина от интриги, след като мистериозни сили отмъкват всички данни, подпалват апартамента й и я оставят да умре... Докато паяжината се затяга, тя е измъчвана от сенките на своето собствено мистериозно минало.

Режисьор: Федерико Алварес

В ролите: Клеър Фой, Камерън Бритън, Клес Банг, Сверир Гюднасон, Силвия Хокс

Страна: Великобритания, Канада, САЩ

Категория: Филми Онлайн, 2019, Драма, Екшън, Криминален

Гледан: 2122

Година: 2019

Времетраене: 117 мин.

Тагове:Клеър Фой, Камерън Бритън, Клес Банг, Сверир Гюднасон, Силвия Хокс Великобритания, Канада, САЩ Филми Онлайн, 2019, Драма, Екшън, Криминален The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2019)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: