Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Brothers Bloom / Тарикатите Блум (2008)

Носителката на Оскар Рейчъл Уайз (Вечният градинар, Моите боровинкови нощи), носителят на Оскар Ейдриан Броуди (Пианистът), Марк Ръфало (Зодиак) и номинираната за Оскар за изпълнението си във Вавилон Ринко Кикучи участват в околосветската комедия за последното велико приключение на най-добрите измамници на света.

Добре дошли в света на Братя Блум, където измамата е изкуството и нищо не е такова, каквото изглежда! След дълги години съвместна работа, братята са усъвършенствали умението да заграбват милиони.

Когато по-младият Блум (Ейдриън Броуди) решава, че е време да се оттегли и да започне нормален живот, Стивън (Марк Ръфало) го примамва да участва в последната великолепна коспирация заедно с неговата секси помощничка Банг-банг (Ринко Кикучи) – въвличането на красива и ексцентрична богата наследница (Рейчъл Уайз) в брилянтна афера, която ще ги отведе до различни краища на света.

Изправени пред неочаквани предизвикателства, странната компания се впуска в пътешествие из красиви кътчета на планетата, изпълнено с мистерия, екшън, много забавни ситуации и романтика.

Гледан: 739

Година: 2008

Времетраене: 114 мин.

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: