Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Gotta Catch Santa Claus / Трябва да хванем дядо Коледа (2008)

Най-накрая доказателство, че той е горе на покрива!

Фънки музика, празнична магия и една свръхзвукова шейна са замесени в това анимационно приключение за цялото семейство, озвучено от Уилям Шатнър като Дядо Коледа!

Тревор е убеден в съществуването на Коледния дух, затова неговата скептично настроена най-добра приятелка Вероника го предизвиква да представи пред света доказателство, че Дядо Коледа е съвсем реален! Тревор и неговите приятели се впускат в приключението на живота си, за да заловят Дядо Коледа в действие и да разкрият истинската коледна магия. Но те трябва да открият белобрадия старец преди ЛеФрийз – глупаво чудовище, което таи гигантска 100-годишна злоба и чиито снежни любимци ще замразят завинаги прекрасния празник!

Впуснете се в приключението по спасяването на Коледа в Трябва да хванем Дядо Коледа, весела, танцувална, осъвременена версия на празничната класика, чието гледане е обречено да се превърне в семейна традиция!

Режисьор: Peter Lepeniotis

В ролите:

Страна: Канада, САЩ

Категория: Анимации, Семеен, Филми Онлайн, Коледни, 2008, Бг аудио

Гледан: 873

Година: 2008

Времетраене: 64 минути

Тагове: Канада, САЩ Анимации, Семеен, Филми Онлайн, Коледни, 2008, Бг аудио Gotta Catch Santa Claus / Трябва да хванем дядо Коледа (2008)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: