Комментарии (0) Жалоба на фильм
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Michael Jackson: Searching for Neverland / Майкъл Джексън: В търсене на Невърленд (2017)

Дългоочаквания биографичен филм за Майкъл Джексън, разказващ за последните години от живота на музиканта. Лентата е озаглавена “Майкъл Джексън: В търсене на Невърленд” и е заснета на базата на бестселъра, написан от неговите бивши телеохранители.

Главната роля във филма е поверена на Нави – известен не като актьор, а като професионален двойник на Майкъл Джексън. Режисьор на лентата е Даян Хюстън.

Майкъл Джаксън почина внезапно на 25 юни 2009 година, когато 50-годишният изпълнител пое фатален коктейл от медикаменти в имението си в Холмби Хилс, Лос Анджелис.

В следствие на случилото се, неговият личен лекар Конрад Мъри бе даден под съд, а в последствие и осъден на четири години затвор за непредумишлено убийство.

Остава и да видим, дали продукцията на Lifetime ще ни предложи високото ниво, което фигура от калибъра на Майкъл Джаксън определено заслужава.

Режисьор: Dianne Houston

В ролите: Chad L. Coleman, navi, Sam Adegoke

Страна: САЩ

Категория: Филми Онлайн, 2017, Драма

Гледан: 2230

Година: 2017

Времетраене: 105 минути

Тагове:Chad L. Coleman, navi, Sam Adegoke САЩ Филми Онлайн, 2017, Драма Michael Jackson: Searching for Neverland / Майкъл Джексън: В търсене на Невърленд (2017)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: